Så bliver der åbnet for helt nyt hold!!!🏸🏸

Vi har i Espergærde Badminton oplevet en stigende interesse fra unge voksne spillere, der har lidt erfaring med badminton, og som gerne vil finde et hold at spille på.
Indtil nu har vi i klubben ikke haft et tilbud, der rigtig passede – men det vil vi gerne skabe!
Vi har derfor i bestyrelsen besluttet at oprette hold for nye spillere i alderen 18-25 år. Spillere der måske har spillet for mange årsiden, spillet havebadminton i sommerhuset eller noget helt andet, og som gerne vil spille på et hold, hvor hygge, samvær, gode kampe og sjov ved badmintonspillet er i centrum.
Det er et helt nyt tilbud, som vi har mulighed for at skabe, og som vi rigtig gerne vil hjælpe i gang ved at tilbyde, at alle interesserede kan komme ned i hallen og være med til at starte holdet op.
Første gang bliver mandag d. 7. oktober fra 17.00 til 18.00. Denne tid vil også være den faste træningstid i opstartsperioden. Bliver dette tilbud en succes vil der være mulighed for, at vi kan tilbyde yderligere træningstid på den lidt længere bane.
Vi hører meget gerne fra dig, hvis dette kunne have interesse for dig, og måske andre du kender. Og hvis ja, så glæder vi os til at se dig i hallen om mandagen.

Christina Berg Jakobsen